27 Noiembrie 2017 (frissujsag.ro)


Iden klubcsucsot dont a Loga Dance School 


A Szatmarnemeti Loga Dance School sporttancosai mar megdontottek a klubrekordot, a 2017-ben szerzett ermes helyezeseket illetoen – olvashato a klub kozlemenyeben.

Pedig meg nem zartak az evet, hiszen ket het mulva Marosvasarhelyen lepnek meg tancparkettre a tanciskolasok, de a tavalyi 133-nal maris tobb medal ekesiti a klub gyujtemenyet.

Errol az egyesulet negy sporttancparosa is gondoskodott, akik a mult hetvegen Tordan, a Potaissa Kupan is megmerettettek magukat.

A Kolozs megyei versenyen tobb 160 sporttancparos lepett a tancparkettre, a Loga Dance School sportoloi pedig ot versenyszamban jutottak el a dontoig.

A Makara Daniel, Iulia Puscas kettos a 6–11 evesek open basic latino versenyszamban ezustermet szereztek, majd a korosztaly open basic standard versenyszamaban a harmadik helyen zartak.

Ezusteremmel terhetett haza az Andrei Varga, Pauliuc Rita kettos is, amely a 6–11 evesek E-osztalyos megmerettetesen allhatott a dobogo masodik fokara, mig a Hornyak Daniel, Nagy Julia paros a 12–15 evesek D-osztalyos versenyeben szerzett bronzermet.

Ugyanebben a versenyszamban a Daniel Pop, Alexandra Mihali duo a hatodik helyen zart.

A klub vezetosege kozlemenyeben arrol is ertesitett, hogy a marosvasarhelyi verseny utan vonnak merleget, es akkor derul ki, hogy mennyivel teljesitettek tul a tavalyi eremszamot.


Iden klubcsucsot dont a Loga Dance School (frissujsag.ro)

X