28 Decembrie 2011 (szatmar.ro)


Haromgyermekes csaladot tamogat a Loga Dance School


A szatmarnemeti Loga Dance School csapata most sem feledkezik meg a nehez korulmenyek kozott elokrol, ezert karitativ kampanyt szervez december 22 es januar 30. kozott. A kampany soran befolyt osszeggel ezuttal a harom gyermekes Spivac csaladot akarjak tamogatni a tancosok.
Loga Dance School tanciskola ismet vallalkozott arra a humanus feladatra, hogy latvanyos balt rendezzen adomanygyujto szandekkal.

Az iskola csapata immar otodik alkalommal nyujt tamogatast a raszoruloknak. Az idei jotekonysagi ballal egy harom gyermekes csaladot szeretnenek tamogatni a tancosok. A Spivac csalad a Szamosparton el egy barakkban, futes, aram es egyeb szolgaltatasok nelkul. A csaladfenntartoknak munkara es lakasra lenne szukseguk ahhoz, hogy gyermekeiket megfelelo korulmenyek kozott neveljek fol.

Tamogassa On is a Loga Dance School kampanyat, hogy a csalad minel hosszabb idore tudjon lakast berelni. Mindazok, akik reszt szeretnenek venni a karitativ kampanyban a Loga Dance School jotekonysagi baljara szolo belepojegy megvasarlasaval meg is tehetik januar 30-ig. A jotekonysagi balra januar 30-an, hetfo este 21 oratol kerul sor a Select Etteremben.

A rendezveny kereteben a szervezok atadjak a csaladnak a kiberelt lakas kulcsat es minden mas, a kampany soran begyujtott adomanyt.

A balra egy belepojegy ara 20 lejbe kerul. A jegyek tizenot Szatmar megyei telepulesen megvasarolhatok, vagy megrendelhetok a Rotaract onkenteseitol, akik lakcimre szallitjak azokat. Az adomanygyujtopontok listaja es az onkentesek telefonszama a Loga Dance School oldalan megtalalhato.

 


Haromgyermekes csaladot tamogat a Loga Dance School (szatmar.ro)Haromgyermekes csaladot tamogat a Loga Dance School (szatmar.ro)

X