26 Octombrie 2011 (Informatia Zilei)


Gaseste-ti perechea ideala prin dansul de societate


Incercarile deliberate ale unei fiinte umane de a-si gasi jumatatea au ajuns sa fie privite astazi cu mai multa seriozitate, si nu mai constituie de mult timp un motiv de ironie. Totusi, in ciuda acestui fapt, numerosi oameni cred ca este foarte dificil sa-si gaseasca un partener care sa li se potriveasca, asa incat, prefera pur si simplu sa “lase ca lucrurile sa se intample de la sine”.

Pentru multi dintre noi, idea de a gasi acea iubire adevarata care sa dureze toata viata, pare o sansa aproape inexistenta. Toti credem ca un astfel de lucru nu poate fi programat, si ca asa ceva tine mai mult de noroc.

Se poate pune pe buna dreptate intrebarea ” exista oare anumite retete, metode, mijloace secrete, cu ajutorul carora putem sa ne imbunatatim sansele de a avea succes in cautarea noastra?” Spre norocul nostru, raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ.

Avantajele dansului de societate

De pilda, dansul de societate poate oferi un ajutor extrem de pretios in aceasta directie. Este intr-adevar mult mai usor sa comunici cu o persoana de sex opus in timpul catorva pasi de dans.

Dansul este un mijloc excelent de socializare prin intermediul caruia oamenii pot sa se exprime cu mai multa usurinta, sa lege noi prietenii, sa faca noi cunostinte. Unii vor spune insa ca pe ei asta nu-i poate ajuta cu nimic, intrucat, din pacate, ei nu sunt niste buni dansatori.

Urmeaza un curs de dans

Acest impediment poate fi insa eliminat cu usurinta prin frecventarea cursurilor unei scoli de dans, in cadrul carora, concomitent cu insusirea unor miscari precise, a unor serii specifice de pasi, oamenii au sansa de a se apropia mai mult unii de altii, de a se cunoaste mai bine reciproc.

Vino si tu si inscrie-te la cursurile de dans organizate de Loga Dance School si poate, intr-o buna zi, dansul va aduce in bratele tale perechea mult visata.

Exista, desigur, si situatii extrem de fericite, cand lucrurile par sa “se lege de la sine”, cand totul iti iese neasteptat de bine, dar, de obicei, pentru a ajunge sa faci parte dintr-un cuplu, cu o relatie fericita si de lunga durata, trebuie totusi sa depui putin efort.

Succesul depinde de cat de bine stii sa faci fata esecurilor. Nu abandona niciodata si gandeste-te la tine ca la un invingator.

Concentreaza-te asupra acestui lucru, in loc sa te lasi ros de indoieli si de teama care te bantuie.

Dansul te poate ajuta extrem de mult in aceasta directie, prin faptul ca te relaxeaza, te destinde si te face mai increzator.


Gaseste-ti perechea ideala prin dansul de societate (Informatia Zilei)

X