21 Noiembrie 2016 (gazetanord-vest.ro)


Gala Loga Dance School la Satu Mare


Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare a gazduit, vineri seara, Gala Loga Dance School, eveniment organizat la implinirea a 9 ani de la infiintarea acestei scoli de dans.

Cu aceasta ocazie, pe scena au urcat aproximativ 100 de sportivi, copii si adulti dela grupele de intermediari, performanta si concurs, fiind prezentate dansuri standard si latino.

Grupele sau pregatit cu mai multe dansuri de formatie, iar antrenorii Vekony Viktor si Loga Hajnalka au impresionat publicul cu show-uri Standard si Latino.

Pe parcursul celor 9 ani de activitate, peste 3.000 de satmareni au trecut pragul Loga Dance School.

In 2015, sportivii de la Loga Dance School au participat la 16 concursuri obtinand 93 de medalii din care 18 de aur, 20 de argint si 19 de bronz, iar 36 de concurenti au obtinut locurile 4, 5 si 6 in finale.

Tinta fixata pe anul 2016 a fost atingerea a 100 de medalii.

Scopul a fost atins, chiar depasit, in acest an desi mai sunt inca cinci competitii la care sportivii satmareni vor participa.

Astfel, pana in prezent, in 2016, sportivii Loga Dance School au obtinut 109 medalii din care 20 de aur, 22 de argint si 19 de bronz, iar alte 48 de medalii au fost acordate pentru locurile 4, 5, 6 si 7 in finale.

Incepand din aceasta saptamana.

Loga Dance School se pregateste intens pentru Campania Caritabila care a ajuns la a 10-a editie, spectacolul caritabil fiind organoizat marti, 20 decembrie.

In acest an vor fi adunate fonduri pentru copiii care sufera de leucemie. De asemenea, prin Fundatia Hans Linder, cei de la Loga Dance School s-au interesat direct de la copii care este cea mai mare dorinta a lor pentru sarbatorile de iarna.

In functie de suma de bani colectata, unui numar cat mai mare de copii bolnavi de leucemie li se va facilita intalnirea cu Mickey Mouse in Disneyland.

”Speram sa nu fie aceasta ultima lor dorinta realizata, dar totodata stim ca acest vis implinit va ramane intiparit in sufletele lor pentru tot restul vietii”, spun cei de la scoala de dans.
Ioana Simion


Gala Loga Dance School la Satu Mare (gazetanord-vest.ro)

X