9 Septembrie 2011 (portalsm.ro)


Gala aniversara Loga Dance School 2011


Exista un stil de dans fermecator care te cucereste. Iar acest stil il gasesti la Loga Dance School. In aceasta seara, Loga Dance School a pregatit un eveniment special, o gala aniversara unde arta si splendoarea s-au imbinat intr-un spectacol.

Pe sunetele muzicii, cursantii de la Loga Dance School au prezentat o varietate de stiluri de dans, incepand cu cele clasice: vals vienez, quickstep, slow fox, tango si swing, continuand cu cele latino-americane: samba, rumba, cha cha cha, salsa, mambo, si altele.

In cadrul spectacolului au evoluat si dansatori profesionisti din Ungaria, Dorottya si Daniel, pereche din clasa A, participand la numeroase competitii internationale. In cadrul galei, cei doi au prezentat un show de zece dansuri.

Loga Dance School este o scoala de dans infiintata in Satu Mare in 2007, cu specializare in dansurile standard si latino.

Loga Dance School aduce cei mai buni maestri de dans care va initiaza in lumea dansului.

Orele de dans sunt tinute doar de maestri de dans certificati, si sunt traduse in limba romana.

Maestrul de dans la Loga Dance School este Vekony Sandor, care a inceput dansul sportiv in Kiev, in urma cu aproximativ 20 de ani, a terminat Academia de dans din Budapesta, dupa care Masteratul in dansul sportiv, acesta urcand pe scena Teatrului de Nord, in cadrul Galei Loga Dance School.

A invatat timp indelungat de la maestrii de dans, dupa care s-a reintors in Ungaria si, in mai putin de 5 ani, a ridicat clubul Fanat-X din Nyiregyhaza, pe locul 3 in ranglistul Ungariei, dupa care a fost contractat din 2007 la Loga Dance School Satu Mare.

La grupele de salsa, maestrul de dans este Bogdan Nistorica, din Baia Mare, student la Cluj si profesor la Satu Mare, este vicecampionul Romaniei la Salsa si impreuna cu partenera lui, Carolina Capitan, conduc propria scoala de salsa din Cluj.

Din 19 septembrie, Loga Dance School da startul cursurilor pentru incepatori copii (6-12 ani), juniori (12-18 ani), seniori (peste 18 ani, +30, +40, +50 de ani).

Loga Dance School Satu Mare sustine tineretul cu varstele cuprinse intre 12-18 ani, acordand pentru grupa de incepatori o reducere de 25%.

Inscrierile au loc pana in data de 16 septembrie 2011, zilnic intre orele 18.00-21.00, la sala de dans Loga Dance School, situate pe strada Martirilor Deportati nr.30 (fosta tipografie).


Gala aniversara Loga Dance School 2011 (portalsm.ro)

X