17 August 2011 (szatmar.ro)


Fergeteges buli lesz a City Radioval es a NetMusic-kal


Mint arrol mar korabban beszamoltunk, augusztus 20-an a City Radio teljes csapata kikoltozik a Szatmarnemeti Ujkozpontjaban talalhato Godorbe, ahol barki betekintest nyerhet a radio mukodesebe, megismerkedhet a musorvezetokkel es akar egy kavet is elfogyaszthat a radiosokkal.

Sokan kerdeztek, hogy mibol is all a City Radio es a NetMusic Nyilt Napja.

Nos, akkor lassuk: szombaton reggel 10 oratol a Godorbol jelentkeznek elo adassal a City Radio musorvezetoi, lesz uzenetozon es sok sok jatek, szamtalan ertekes es izgalmas nyeremennyel.

Kozben zajlanak a szinpad elokeszitasi munkalatai, ahol 14 oratol a No Limit egyuttes csap a hurok koze. Es hogy ne csak a szinpadon legyen akcio, a NetMusic es a Roland Music School satraban barki kiprobalhatja a kulonbozo hangszereket, pufolheti a dobokat es potyoghet a zongorakon.

14.30-tol a Fine Line egyuttes koncertezik, elotte pedig a mazsorettek porgetik a marsalbotot.

Lesz meg tancbemutato a Loga Dance School tanciskola tanitvanyaival, majd a Roland Music School tanoncai zuznak egyet a szinpadon. A nap tovabbi reszeben 17.15-tol a szatmari L.I.F.T. zenekar szorakoztatja a nagyerdemut, elotte pedig az Alto Astral capoeirasai porognek majd a Godorben. 19 oratol a Szatmarnemeti Eszaki Szinhaz muveszei vizsnek vissza minket az idoben a nagysikeru Mindhalalig Beatles szindarab zeneibol osszeallitott produkciojukkal, amit egy fantasztikus beatbox bemutato kovet. Az est fenypontjakent pedig 20.30-tol Majka es Papai Joci lep szinpadra kozosen DJ Gem-B-vel, hogy megmutassa, milyen is egy igazi RnB All Star gala.

Mikozben Majka papa es Papai Joci nyomja a sodert, DJ Gem-B a legdogosebb fekete zeneket porgeti a lemezjatszon egy felejthetetlen bulit igerve a szatmari kozonsegnek.

Ne feledjetek tehat: augusztus 20-a, Szatmarnemeti Ujkozpont: City Radio es NetMusic Nyilt Nap, ahol a buli es a szorakozas garantalt!


Fergeteges buli lesz a City Radioval es a NetMusic-kal (szatmar.ro)

X