15 Mai 2013 (informatia-zilei.ro)


„Fabricat in Satu Mare“ va contine si evenimente culturale si artistice


Circa 70 de firme locale si invitate vor prezenta satmarenilor ce se produce in judet
Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW-SM) in parteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor, cu sustinerea Primariei Municipiului Satu Mare si a Consiliului Judetean Satu Mare, organizeaza in perioada 17-19 mai, sub motto-ul „Satu Mare traieste prin conexiuni excelente!”, evenimentul Expo 2013 “Fabricat in Satu Mare” Editia a IV-a.

 

Incepand cu acest an, evenimentul va avea loc intr-o noua locatie, Hala Piata REX din municipiul Satu Mare.
Miercuri, 15 mai, de la ora 11, la sediul asociatiei a avut loc o conferinta de presa in cadrul careia au fost facute publice ultimele noutati. DRW SM a fost reprezentata de presedintele Dan Brumboiu si cenzorul Paula Fogas, Camera Mestesugarilor de secretarul Iosif Hölczli care este si vicepresedinte al asociatiei, Consiliul Judetean de Ciprian Fabian iar partenerul care ofera spatiul, de proprietarul pietei, Zoltan Obis.

Vineri vor avea loc mese rotunde pe subiecte de interes

Scopul acestui eveniment este de a prezenta si promova firmele,  produsele si serviciile firmelor care expun, a potentialului economic al judetului nostru precum si a  sanselor oferite tinerei generatii in realizarea unei cariere profesionale de succes.
Evenimentul reuneste o serie de manifestari culturale si artistice dedicate „Zilelor culturale germane” organizate de catre Formul Democrat German (FDG) judetean Satu Mare. Aceasta manifestare este un cadru generos  de exprimare a valorii culturii  germane, o componenta esentiaaa a multiculturalismului judetului nostru.

Programul zilelor culturale cuprinde un recital de poezii Christel Ungar Topescu, o expozitie „:vabii Satmareni”, fotohunting,  concurs de coruri, spectacole de dansuri populare si teatru, actiuni dedicate tinerilor.
Tot in cadrul comun al celor doua manifestari are loc o parada a modei, una a masinilor de epoca (Oldtimer), o expozitie auto cu diverse marci, momente speciale cu Loga Dance School.

Este imbucuratoare prezenta multor firme cu capital romanesc si mixt din cele doua asociatii dar si prezenta mestesugarilor, cei care duc mai departe traditiile comunitatii noastre. Evenimentul va aduna in jur de 70 de participanti din judetul Satu Mare.
Expozitia va fi deschisa pentru public vineri, 17 mai  la ora 13 si se va desfasura pe parcursul a 3 zile (17, 18, 19 mai). Programul expozitional va fi< vineri intre orele 13–20, sambata si duminica intre orele 10 si 20, program in cadrul caruia vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca produsele marca “Fabricat in Satu Mare”.

Intr-un cadru destinat schimbului de experienta si know-how, participantii la expozitie vor avea oportunitatea de a afla multiple informatii cu privire la strategiile si tehnicile de a maximiza eficienta, despre programele destinate formarii si dezvoltarii personale si profesionale a angajatilor precum si despre extensiile de business necesare pentru mentinerea si largirea portofoliului prin intermediul meselor rotunde care vor avea loc in fiecare zi de expozitie dupa cum urmeaza< vineri< „Romania – realitati si perspective economice”, sambata< „Managementul schimbarii” si duminica< „Invatamantul in sistem dual”.

Printre speakerii celor trei conferinte se regasesc< Florian Libocor Economist sef la o banca, Florin Stoleriu, consultant in Managementul vanzarilor, Sorina Tulan director general la o firma de confectii, Adrian :tef, presedinte Consiliu Judetean, Dan Brumboiu, presedintele DRW-SM, Lorin Arz,  director general la o firma de mobila, Rafael Mansurov director general la fabrica unui concern, Tiberiu Markos director general la o firma satmareana, Mariana Roman inspector scolar general, Adriana Danga inspector scolar de specialitate si multi alti invitati surpriza care ne vor incanta cu prezenta lor.


„Fabricat in Satu Mare“ va contine si evenimente culturale si artistice (informatia-zilei.ro)

X