15 Mai 2013 (portalsm.ro)


Loga Dance School – spectacol de exceptie in sala Teatrului de Nord


Evenimentul Expo 2013 ”Fabricat in Satu Mare”, editia a IV-a, va incepe vineri la Piata Rex, dorindu-se prezentarea si promovarea firmelor din judetul Satu Mare. La conferinta de presa desfasurata astazi la sediul Asociatiei Economice Germano-Romana pentru Regiunea de Nord Vest (DRW – SM) au participat presedintele Asociatiei, Dan Brumboiu, Iosif Holczli, presedintele Camerei Mestesugarilor, Zoltan Obis din partea Pietei REX.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta si promova firmele, produsele si serviciile firmelor care expun, a potentialului economic al judetului Satu Mare precum si prezentarea sanselor oferite tinerei generatii in realizarea unei cariere profesionale de succes. Expozitia va aduna in jur de 70 de participanti din judet.

Evenimentul reuneste o serie de manifestari cultural artistice dedicate „Zilelor culturale germane” organizate de catre Forumul Democrat German Judetean Satu Mare. Aceasta manifestare este un cadru generos de exprimare a valorii culturii germane ca o componenta esentiala a multiculturalismului judetului Satu Mare. Programul manifestarii cuprinde un recital de poezii Christel Ungar Topescu, o expozitie „Svabii Satmareni”, fotohunting, concurs de coruri, spectacole de dansuri populare si teatru, actiuni dedicate tinerilor.

Tot in cadrul acestei manifestari are loc o parada a modei, a Oldtimerelor, o expozitie auto cu diverse marci, momente speciale cu Loga Dance School si Passion 4 Salsa.

Presedintele DRW – SM, Dan Brumboiu, a declarat ca vineri la ora 10.00 va avea loc parada masinilor de epoca in Centrul vechi, dupa care se vor indrepta spre Piata Rex, urmand sa revina in Centru la ora 16.00.

In cele trei zile ale expozitiei vor avea loc mese rotunde pe temele: vineri: „Romania – realitati si perspective economice”, sambata: „Managementul schimbarii” si duminica: „Invatamantul in sistem dual”.

Printre speakerii celor trei conferinte se regasesc: Florian Libocor – Economist Sef GSG BRD, Florin Stoleriu – Consultant in Managementul Vanzarilor, Sorina Tulan – Director General Inedit, Adrian Stef – Presedinte Consiliu Judetean, Dan Brumboiu – Prssedinte DRW-SM, Rafael Mansurov – Director General Contitech, Tiberiu Markos – Director General Technosam, etc.

Evenimentul reuneste persoane si companii marcante din zona celor mai mari firme cu capital integral german din judetul Satu Mare din domeniile automotive, productie de mobilier, industria textila si alimentara. Aceasta initiativa creste diversitatea participantilor si asigura vizitatorilor expozitiei o paleta larga de standuri si evenimente pe parcursul zilelor destinate EXPO 2013 “Fabricat in Satu Mare”.

Program pentru vizitatori – Expo „ Fabricat in Satu Mare ”

Vineri, 17 mai 2013

Ora 10.00 Parada masinilor Oldtimer – Centrul vechi al orasului

Ora 13.00 Deschiderea expozitiei

Ora 14.00 Loga Dance School

Ora 16.00 Masa rotunda: „Romania – realitati si persective economice”

Ora 16.00 Parada masinilor Oldtimer – Centrul vechi al orasului

Ora 17.30 Passion 4 salsa

Ora 18.30 Loga Dance School

Ora 19:30 Karate Zanshin – demonstratie

Sambata , 18 mai 2013

Ora 10.00 Workshop dans popular adulti

Ora 13.00 Workshop dans popular copii

Ora 14.30 Workshop sportiv

Ora 16.00 Workshop de tobe

Ora 17.00 Masa Rotunda : „ Managementul schimbarii”

Duminica , 19 mai 2013

Ora 17.00 Masa rotunda : „Invatamantul in sistem dual”

Ora 18.00 Parada modei

Ora 19.00 Decernarea diplomelor

Program expozitional: zilnic intre orele 10-20.


Expo 2013 ”Fabricat in Satu Mare” incepe vineri. Vezi programul (portalsm.ro)

X