6 August 2013 (satumareonline.ro)


Spectacol caritabil „Impreuna pentru o lume mai buna”


Spectacol caritabil „Impreuna pentru o lume mai buna”

Pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor va avea loc vineri, de la ora 19.00, spectacolul caritabil „Impreuna pentru o lume mai buna”.

Evenimentul marcheaza cinci ani de existenta a echipei de street dance „Black & White Angels”, dar mai are ca scop si strangerea de fonduri pentru copii autisti din cadrul Asociatiei „Sfantul Benedict”. In holul Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc o expozitie foto pe tema dansului a lui Dragos Edmond, intemeietorul echipei „Black & White Angels”. Fotografiile vor fi puse in vanzare iar sumele obtinute vor fi donate copiilor autisti.

Invitati la acest eveniment sunt dansatorii de la: Loga Dance School, Passion 4Salsa, Meyo Oradea Replay Dance, Studio Oradea , MrSiid Salonta , Vlady, Paula Rat, Csaba Cserey si gazdele: Black & White Angels si Black si White Lil’Angels.

Sambata, 10 august de la ora 21.00 la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” sunt asteptati iubitorii de muzica rock la concertul „August Burns to Death”. Sunt invitate formatiile Spiritual Ravishment Oradea , Crosshair Oradea si Immun Carei .

Pretul biletului: 10 lei

Concertul este organizat in parteneriat cu Asociatia Northwest Hardcore si Rock Bar Shadows.


Spectacol caritabil „Impreuna pentru o lume mai buna” (satumareonline.ro)


X