18 Iulie 2010 (szatmar.ro)


Salsara tancoltak az uj foteren


Salsara tancoltak az uj foteren

Egy edzotarbor kereten belul fantasztikus salsa produkcioval rukkoltak elo Loga Dance School kivalo tancosai. A tancosokat a kolozsvari salsa tanar, Bogdan Istorica keszitette fol.

Az evek soran a Loga Dance School kivalo tancosai szamos rendezvenyt tettek hangulatossa, rengeteg tancversenyen vettek reszt, es meg mindig tartogatnak meglepeteseket a tanc szerelmeseinek.

A mult hetvegi salsa bemutato sajnos a vihar miatt elmaradt, de junius 18-an, vasarnap este 20 oratol vegre megmutathattak a Loga Dance School tancosai mit is tudnak.

Bogdan I kolozsvari salsa tanar iranyitasaval egy heten keresztul osszesen kilenc orat gyakoroltak a tancosok a bemutatora.

A bemutato egy edzotabor zaroresze volt, mely a Loga Dance School managere, Loga Lorant nelkul nem johetett volna letre.

A tehetseges tancosok bacchata-val kezdtek a produkciot, majd salsat, cha cha cha-t es a rueda de casino-t lathatott a szep szamban osszegyult kozonseg.

A sporttancosok edzotabora jovoheten veszi kezdetet, amikor szinten egy hetig gyakorolnak a majd a resztevevok a jovo hetvegi sporttancbemutatora.

A bemutatora szinten vasarnap 20 oratol kerul sor az uj Foteren, a Somesu Aruhazzal szemben.


Salsara tancoltak az uj foteren (szatmar.ro)


X