8 Decembrie 2019 (szatmar.ro)


Jotekonysagi est: babamento inkubatorra gyujtenek


Jotekonysagi est: babamento inkubatorra gyujtenek

8Ismet megszervezi decemberi jotekonysagi estjet a Maltai Szeretetszolgalat szatmari szervezete, az idei cel egy babamento inkubator vasarlasa a Megyei Korhaz javara.

December 14-en, szombaton 17 oratol otodik alkalommal szervez nagyszabasu jotekonysagi estet a Maltai Szeretetszolgalat szatmari szervezete, az idei cel pedig ismet nemes: babmento inkubatort vasarolna a szervezet a Szatmar Megyei Surgossegi Korhaz szamara.

Egy evvel korabban a mozgasserult hinta volt a cel, amelyet, ahogy azt megalmodta a maltas csapat, a PMN-re sikerult meg is vasarolni.

Hegedus Gergo, a Maltai Szeretetszolgalat ifjusagi szervezetenek orszagos vezetoje szerint most nem szeretnenek augusztusig varni, remenyei szerint sokkal hamarabb sikerul beszerezni az eszkozt, amelyet a korhaz, es igy tulajdonkeppen az egesz megye szamara adomanyoznanak.

A mintegy haromoras rendezveny szombat 17 oratol veszi kezdetet a Dinu Lipatti Filharmonia koncertcsarnokaban, a fellepok sora pedig ezuttal is hosszu, biztosan jol fogjak erezni magukat a latogatok.

Szinpadra lep a Villon Trio, a tavaly is oly nagy sikernek orvendo Nemadomfel Egyuttes, a Lyryca, a Harag Gyorgy Tarsulat szinmuveszei, Stuts Mark & Kes Abel, Kocsis Boglarka, a Loga Dance School tancosai, a Ropike neptanccsoport, illetve a Joyful gospelkorus is.

A jotekonysagi est kereteben iden is lesz karacsonyi vasar, az erkezok a szeretetszolgalat tagjai altal keszitett termekeket vasarolhatjak meg, az altaluk gondolt felajanlott osszeg formajaban.

A rendezvenyre minden erdeklodot nagy szeretettel varnak, hiszen ismet egy nemes cel a tet, s ahogy az elozo evekben bebizonyosodott, a kozosseg ereje csodakra kepes!


Jotekonysagi est: babamento inkubatorra gyujtenek (szatmar.ro)


X