8 Mai 2015 (satumareonline.ro)


Tinerii satmareni sunt invitati la conferintele practice BookLand


Tinerii satmareni sunt invitati la conferintele practice BookLand

Incepand de luni, 11 Mai 2015, tinerii din Satu Mare (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.

Conferintele se vor desfasura de luni pana vineri (11-15 Mai), in intervalul orar 15:00-17:00, la Biblioteca Judeteana Satu Mare si vor aduce pe scena profesionisti consacrati, tinerii avand accesul gratuit in sala:

Luni, 11 Mai: Marian Elena Eniko  (Profesor in terapii alternative), Robert Laszlo (Director @ Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale), Paul Sarvadi (Coordonatorul si initiatorul Festivalului “SPOT”);

Marti, 12 Mai: Daniel Mois (Consilier de dezvoltare personala, Trainer motivational, Life Coach), Andrei Stan (Actor), Simona Niste (Instructor, Owner/Partner @ BodyART, Owner/Partner @ deepWORK Romania);

Miercuri, 13 Mai: Cosmina Bordas (Trainer/formator), Dan Bale  (Profesor de fotografie, Presedinte @ Asociatia Artistilor Fotografi “Prisma”), Emilia Enatescu  (Avocat);

Joi, 14 Mai: Loredana Stirbu (Scriitoare si poeta), Alina Guga (Psiholog), Loga Lorant – Manager la Loga Dance School ;

Vineri, 15 Mai: Delia Danea (Psiholog&Trainer – Programe de Dezvoltare Personala), Sorin Oros  (Actor si Regizor), Bogdan Burciu (Head Designer @ Two B Design).

Gazda evenimentului va fi Mihaela Ban (Presedinte @ Consiliul Judetean al Elevilor Satu Mare).

„Oamenii sunt diferiti, fiecare isi alege un drum, fiecare lupta pentru un ideal. Primul pas spre succes este educatia, ea formeaza bazele unui om de succes.

Tinerii din ziua de azi au acces la nenumarate informatii, ei trebuie numai sa-si aleaga cu atentie zonele de interes.”, a declarat Andrei Stan.

„Succesul se invata, la fel ca orice altceva. Pentru a avea bunastare materiala, tot ce ai de facut e sa ti-o doresti cu adevarat. Si apoi sa actionezi in fiecare zi, ceas de ceas, citind si studiind, pregatindu-te temeinic pentru obtinerea ei.

Nimeni nu s-a nascut bogat, toti pornim de la zero. Insa unii dintre noi isi stabilesc un plan, il cizealeaza, si il urmeaza cu determinare.

Pregatirea ta este singura ta sansa reala de a reusi. Iar conditia de baza pentru reusita oricarui campion, atat in sport, cat si in afaceri sau in viata personala, este ca, pe langa un scop clar, sa ai un bun antrenor.

Iar daca scopul nu ti-e inca destul de clar, antrenorul tau te va ajuta sa-l descoperi, si sa il atingi.”, spune Daniel Mois.

Eveniment Facebook

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 4 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Oradea.

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie – 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Parteneri media: SRTV, Radio Romania Cultural, Kiss FM, Kiss TV, Romania Libera, Casa Lux, Ziarul Ring, Business Woman, Tango, BeWhere!, Terra Magazin, RegieLive, Business 24, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Getlokal.ro, UrbanKid.ro, Kidsnews.ro, LaBucatarie.ro, IntegralEDU, Edu News, Pemeserie.ro, BuzzCamp, CalendarEvenimente, Orasulmeu.ro, 4Career.ro, Learn&Go, Study4Career, Zilesinopti.ro.

Parteneri locali: Biblioteca Judeteana Satu Mare, Consiliul Judetean al Elevilor Satu Mare

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Despre BookLand

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor – in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere – facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot.

La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala.

Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica de la peste 200 furnizori.

Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor – cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate.

Din 2014 avem o noua misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din intreaga tara instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale.

Vrem sa-i ajutam  sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul.

Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor si studentilor din 23 orase care au ocazia de a intalni 800 personalitati marcante.

Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.


Tinerii satmareni sunt invitati la conferintele practice BookLand (satumareonline.ro)


X