15 Noiembrie 2010 (szatmar.ro)


Egy vilagtalan kisfiunak gyujtenek


A Loga Dance School profi tancosai karitativ szandekkal szerveznek tancgalat december 19-en.

Penzt gyujtenek egy vilagtalan kisfiu, Demeter Marian szamara, akinek szemmutete ota minden alma egy jol felszerelt furdoszoba.

 

A Loga Dance School negyedik alkalommal vallalkozott arra, hogy egy latvanyos tancmaratont szervezzen adomanygyujto szandekkal.

A tancgala kereteben a Loga Dance School tiz tehetseges tancosa december 19-en, 21 oratol egy oran keresztul, megallas nelkul tancolja a Rueda de Casino nevu kubai tancot egy nemes cel erdekeben.

Az idei jotekonysagi tancgalaval egy vilagtalan kisfiu, Demeter Marian segitsegere szeretnenek lenni a tancosok.

 

Az ot eves gyermek szulei mindent megteszek annak remenyeben, hogy Marian egyszer lathasson.

Korabban eladtak a hazuk melletti telket, azert, hogy kifizethessek gyermekuk szemmutetet, melyre Franciaorszagban kerult sor.

A gyermek szemebe mesterseges ereket ultettek be, de mivel a retina teljesen serult, ezert a beavatkozas sem hozott megoldast.

 

A mutet ota Marian egy olyan furdoszobara vagyik, mint amilyen franciaorszagi szallashelyukon volt.

A vilagtalan gyermek  alma most valora valhat a Loga Dance School es mindannyiunk segitsegevel.

 

Azert, hogy vagya beteljesuljon,  tobb munkalatra is szukseg lesz: be kell vezessek a vizet a csalad hazaba, es ki kell alakitaniuk a szennyviztartalyt, valamint a furdoszobat, mely osszesen 16.000 lejbe kerul.

Mindazok, akik reszt szeretnenek venni a karitativ kampanyban a Loga Dance School jotekonysagi galajara szolo belepojegy megvasarlasaval meg is tehetik.

Egy belepojegy ara 20 lej, az elso 100 adomanyozonak a hely biztositott a tancteremben a tobbi adomanyozo a galat eloben figyelemmel kovetheti a TV1 Satu Mare csatornajan.

 

Jegyeket hetkoznaponkent 16 es 21 ora kozott vasarolhatnak  a Loga Dance Schoolban, a Martirilor Deportati utca 30. szam alatt. Ezenkivul adakozni lehet egy specialisan erre a celra letrehozott urnaba szinten a tanciskola szekhelyen.

Azok, akik mar nem tudnak jegyet vasarolni a galara, a Szatmari TV1 elo adasban nyomon kovethetik az egesz tancmusort.

A Loga Dance School felajanlasaval az adomanyozok kozott 10db 100 lejes utalvanyt  sorsolnak ki.


Egy vilagtalan kisfiunak gyujtenek (szatmar.ro)

X