30 Mai 2018 (frissujsag.ro)


Dontoben tancoltak a Loga Dance School sportoloi 


Nyolc versenyszam dontojebe leptek tancparkettre Nagyvaradon, a Feelig Kupa orszagos viadalon a Szatmarnemeti Loga Dance School sportoloi, es negy alkalommal szolitottak oket dobogora.

A bihari megmerettetesen egyebkent tobb mint ketszaz kettos mutatta be tudasa legjavat, a szatmari egyesulet pedig a tanciskolas kategoriaban, az E- es D-osztalyos, illetve a nyilt versenyszamba nevezte parosait.

Remekelt a Makara Daniel, Puscas Julia duo, ugyanis a 6–11 evesek ket nyilt versenyszamaban is nevezett, es mindket alkalommal a dobogon zart: az open basic standard versenyszamban a mezony legjobbjanak bizonyultak, az open basic kategoriaban pedig ezustermet szereztek.

Aranyeremmel tert haza a Varga Chriss, Polak Hanna kettos is, ok a 12–13 evesek E-osztalyos versenyet nyertek meg az elmult hetvegen.

A negyedik dobogos helyezest a Rafael Diousi, Alexia Tala paros jegyezte, akik a 16–34 eves korosztaly open basic versenyszamaban a harmadik helyen zartak.

A negyedik helyen zart kategoriajaban a Puscas Eduard, Bacutiu-Mak Regina kettos (6–11 evesek, E-osztaly), a versenyszam dontojeben az otodik lett a Hornyak Daniel, Nagy Julia paros (12–13 evesek, open basic), a Luca Cristian, Jessica Pintea kettos (8–9 evesek, tanciskola, 3 tanc) a hatodik helyen zartak az osztalya finalejaban. A Hornyak, Nagy duo a 12–13 evesek D-osztalyos megmerettetesen is tancparkettre lepett, es a dontobe mutathatta be a programjat, vegul a hetedik helyen zart.


Dontoben tancoltak a Loga Dance School sportoloi (frissujsag.ro)

X