3 Aprilie 2011 (satumareonline.ro)


Doi ani de salsa la Loga Dance School


Cu spectacolul prin care a aniversat doi ani de la debutul cursurilor de Salsa, Loga Dance School a demonstrat inca o data ca se bucura de o popularitate atat de mare in randul satmarenilor.

Show-uri de exceptie au fost prezentate de scoli de dans renumite din tara si strainatate, dar si o bucurie contagioasa a spectatorilor!

Publicul prezent sambata seara in sala de dans, de pe strada Martirilor Deportati, a avut parte de un spectacol frenetic, cum rar se poate vedea la Satu Mare.

Invitatii speciali, reprezentantii scolilor de dans Bailarte din Cluj Napoca, 2 Step Hip Hop si fanat-X din Nyiregyhaza, au deschis seara si au infierbantat atmosfera cu demonstratii de vals, tango, slow fox, paso doble, rock’n roll, hip hop si, bineinteles, cireasa de pe tort, un salsa picant, cu multe elemente acrobatice, in care dansatorul de la Bailarte a invartit-o pe satmareanca noastra, Carolina C, pana ne-a luat ameteala.

Petrecerea a durat apoi pana in zorii zilei de duminica, déjà de la orele serii cursantii Loga Dance School si toti cei din public fiind nerabdatori sa se dedice pasiunii dansului.

 


Doi ani de salsa la Loga Dance School (satumareonline.ro)

X