25 Mai 2018 (gazetanord-vest.ro)


Manifestarile dedicate Zilelor Orasului Satu Mare debuteaza astazi.


Manifestarile dedicate Zilelor Orasului Satu Mare debuteaza astazi.

Satmarenii vor avea parte de trei zile de distractie la doua scene, la care se mai adauga alte cateva activiati interesante.

Zilele Orasului Satu Mare vor debuta astazi, la 18.45, cu un concert simfonic in aer liber sustinut de orchestra Filarmonicii ”Dinu Lipatti” Satu Mare in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

SCENA I

Apoi, pe scena din Centrul Nou, de la ora 19.30, va avea loc deschiderea oficiala a Zilelor Orasului Satu Mare.

Imediat dupa deschiderea oficiala, de la 0ra 19.45, va avea loc un incendiar concert Cargo la care suporterii Olimpiei promit ca, alaturi de trupa, vor face un show de neuitat.

De la ora 21.00 pe scena va urca Iuliana Beregoi.

Seria de concerte din aceasta seara de la Scena I din centrul Nou va fi inchisa de un mega-recital sustinut de trupa Carla’s Dreams.

SCENA II

Tot in aceasta seara, la Scena II, amplasata langa ”Ceasul Electric”, va avea loc un program de dans, muzica folk si muzica usoara.

Programul va incepe de la ora 17.30 cu Ansamblurile Inedit, urmate, de la ora 18.00, majoretele si elevii Scolii Octavian Goga care vor prezenta un program de dans modern.

De la ora 18.10, pe scenap vor urca elevii Scolii de Arte, urmati, de la ora 18.40, de interpretii de muzica folk din Satu Mare Gabriela Szekely si George Negrea.

De la ora 19.20, cei de la Kids Dance Fit vor prezentat un scurt program de dans modern, dupa care vor urma, de la ora 19.30, interpretii Loredana Morar si Roxana Gheorghiu.

Un alt program de dans modern va fi prezentat, de la ora 19.50 de cei de la Crazy Dancers, dupa care, de la ora 20.00 , pe scena vor urca Florin Micas si Luiza.

Intre alte dora reprize de dans modern prezentate de OPEN Wings Studio (ora 20.30) si Loga Dance School (21.10), de la ora 20.40 pe scena va urca si cunoscutul interpret satmarean Petrica Muresan.

 

De asemenea, de la ora 21.20 va avea loc un program de folk prezentatde artistii satmareni Sorin Balaj, Radu Lup si Isti Vaida.

Concertele din aceasta seara de la Scena a II-a se vor incheia cu un superb recital sustinut de Mircea Baniciu.

In afara de astazi, urmeaza alte doua zile de distractie la Satu Mare, programul fiind prezetat in fiecare dimineata de Gazeta de Nord Vest.


Manifestarile dedicate Zilelor Orasului Satu Mare debuteaza astazi. (gazetanord-vest.ro)


X