22 Octombrie 2019 (actualitateasm.ro)


Programul educational al IPJ Satu Mare Loga Dance School, la cea de-a 50-a editie.


Programul educational al IPJ Satu Mare Loga Dance School, la cea de-a 50-a editie

Vineri, 18 octombrie a.c., s-a desfasurat a 50-a editie a Programului educational Loga Dance School, gazduita de sala de evenimente Infinity Ballroom Satu Mare.

Programul educational se desfasoara sub egida unui parteneriat de traditie intre Loga Dance School, Inspectoratul Judetean de Politie Satu Mare si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Satu Mare, prin care organizatiile implicate incearca sa ofere elevilor de gimnaziu alternative sanatoase de petrecere a timpului liber.

Evenimentul organizat pe parcursul a trei ore a imbinat discoteca desfasurata intr-un mediu controlat, cu reguli stricte de protectie (fara alcool si tigari) cu momente educative si lectii demonstrative de dans.

Reprezentanti ai Compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii din cadrul I.P.J. Satu Mare si ai Centrului Antidrog Satu Mare, specialisti in prevenire au transmis celor 500 de beneficiari mesajele preventive din domeniul prevenirii delincventei juvenile si a victimizarii minorilor.

Totodata si participantii au avut ocazia sa formuleze si sa transmita prietenilor lor mesaje care sa ii atentioneze cu privire la comportamente de risc

”10 pentru siguranta” a fost fundamentul pe care s-a axat intregul eveniment, activitati similare urmand sa se desfasoare pe parcursul anului scolar.


Programul educational al IPJ Satu Mare Loga Dance School, la cea de-a 50-a editie. (actualitateasm.ro)


X