6 August 2013 (actualitateasm.ro)


Spiritual Ravishment, Crosshair si Immun concerteaza sambata la Satu Mare.


Spiritual Ravishment, Crosshair si Immun concerteaza sambata la Satu Mare

Centrul Cultural “G. M. Zamfirescu” organizeaza in perioada imediat urmatoare doua manifestari: un dance show caritabil pe data de 9 august, iar pe 10 august un concert rock.

Evenimentul din data de 9 august marcheaza cinci ani de existenta a echipei de street dance „Black & White Angels” dar mai are ca scop si strangerea de fonduri pentru copii autisti din cadrul Asociatiei „Sfantul Benedict”.

In holul Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu” va avea loc o expozitie foto pe tema dansului, realizata de Dragos Edmond, intemeietorul echipei „Black & White Angels”. Fotografiile vor fi puse in vanzare iar sumele obtinute vor fi donate copiilor autisti.

Invitati la acest eveniment sunt dansatorii de la Loga Dance School, Passion 4Salsa, Meyo (Oradea), Replay Dance, Studio (Oradea), MrSiid (Salonta), Vlady, Paula Rat, Csaba Cserey si gazdele Black & White Angels si Black si White Lil’Angels.

Sambata, 10 august 2013, de la ora 21.00 la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” sunt asteptati iubitorii de muzica rock la concertul „August Burns to Death”. Sunt invitate formatiile Spiritual Ravishment (Oradea), Crosshair (Oradea) si Immun (Carei). Pretul biletului la concert este de 10 lei.

Concertul este organizat in parteneriat cu Asociatia Northwest Hardcore si Rock Bar Shadows.


Spiritual Ravishment, Crosshair si Immun concerteaza sambata la Satu Mare. (actualitateasm.ro)


X