14 Noiembrie 2016 (portalsm.ro)


DGASPC Satu Mare sarbatoreste 19 ani de existenta


Implinirea a 19 ani de existenta a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Satu Mare a fost sarbatorita, astazi intr-un cadru festiv organizat la Filarmonica ”Dinu Lipatti”. Tot cu aceasta ocazie a fost prezentat si un frumos spectacol atat pentru beneficiarii cat si pentru angajatii sau colaboratorii institutiei.

La eveniment a fost prezent viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, dar si reprezentanti ai institutiilor colaboratoare.

In deschiderea evenimentului, directorul DGASPC, Mariana Dragos, a vorbit despre activitatea si realizarile acestei institutii de la infiintare si pana in prezent, precum si despre ce trebuie facut in viitor.

Apoi a inceput spectacolul, primii care au urcat pe scena fiind dansatorii de la Loga Dance School. A urmat un microrecital sustinut la pian de Cristian Torja si Gratian Timerman, elevi Liceului de Arta ”Aurel Popp”, dupa care cei prezenti au putut urmari o sceneta in limba maghiara prezentat de actori ai Teatrului de Nord.

In continuare, copii talentati din sistemul de asistenta sociala care se afla in plasament la asistenti maternali au prezentat un moment cultural artistic compus din muzica clasica, muzica usoara si versuri.

Spectacolul a fost incheiat de folkista Georgeta Govor, nu inainte de un moment muzical prezentat de Elevii Scolii de Arte Satu Mare.

Demn de remarcat este si faptul ca in holul Filarminicii a fost organizata o frumoasa expozitii cu obiecte realizate de beneficiarii serviciilor DGASPC.


DGASPC Satu Mare sarbatoreste 19 ani de existenta (portalsm.ro)

X