15 Noiembrie 2010 (satumareonline.ro)


Campanie caritabila Loga Dance School pentru Marian


Dupa succesul de anul trecut, cand au ajutat un copil imobilizat in scaunul cu rotile, Loga Dance School pregateste si pentru aceste Sarbatori de Iarna un spectacol de caritate in urma careia va beneficia de ajutorul dansatorilor si al satmarenilor generosi, un copil nevazator, in varsta de numai 5 ani.

Marian Demeter provine dintr-o familie modesta din Odoreu, iar parintii lui au vandut terenul de langa casa in care locuiesc pentru a plati o operatie foarte costisitoare in Franta, care nu i-a redat vederea micutului Marian, dar a prevenit alte complicatii de sanatete care ar fi putut sa apara.

De cand a fost in Franta, visul lui Marian este sa aiba in casa o baie cu dotari moderne, asemanatoare cu cea din hotelul in care a fost cazat.

Managerul Loga Dance School, Loga Lorant, a aflat despre povestea trista a baietelului din Odoreu si a decis sa-l ajute printr-o campanie de caritate, dupa modelul celei desfasurate anul trecut.

Cinci perechi de la Loga Dance School vor dansa in data de 19 decembrie, cu incepere de la ora 21, timp de o ora, fara oprire, un dans cubanez de formatie, Rueda de Casino, in cadrul unui spectacol ce va fi transmis in direct de TV1 Satu Mare.

Cei care doresc sa urmareasca spectacolul la fata locului, pot sa-si procure bilete zilnic, intre orele 16-21, la sala de dans Loga Dance School, de pe strada Martirilor Deportati nr.30, la etajul fostei tipografii Somesul, pretul unui bilet fiind de 20 de lei.

Primii 100 de satmareni care-si cumpara bilete, vor avea asigurate locuri in sala, iar ceilalti sunt invitati sa doneze sume de bani, dupa posibilitatile fiecaruia, in urna amplasata in sala de dans.

Toti banii vor ajunge la familia Demeter din Odoreu, care ii va cheltui exclusiv pe amenajarea unui bai moderne in casa lor. Sponsorii principali asigura, de asemenea, premii importante dupa cum urmeaza:

  • firma Szalka Tuzep ofera familiei Demeter o reducere de 1500 de lei din totalul materialelor de constructie pe care le vor cumpara;
  • firma Poszet ofera, de asemenea, o reducere de 1500 de lei din pretul instalatiilor sanitare si asigura instalarea gratuita a acestora;
  • firma Panatek ofera o reducere de 1500 de lei din pretul manoperei la lucrarile de renovare.

Fotograful oficial al campaniei de caritate este Radu Mihalca, iar Loga Dance School ofera, prin tragere la sorti, zece bonuri valorice de 100 RON donatorilor interesati sa se inscrie la cursuri de dans.


Campanie caritabila Loga Dance School pentru Marian (satumareonline.ro)

X