15 Noiembrie 2010ย (portalsm.ro)


Campanie caritativa Loga Dance School pentru Marian


Loga Dance School va sustine un maraton de dans pentru un copil orb din Odoreu

In data de 19 decembrie 2010 va avea loc Gala Caritabila Loga Dance School.

 

Cu prilejul acestui eveniment, organizatorii vor sustine un maraton, si anume o ora de dans continuu, fara oprire. Este vorba de un dans cubanez de formatie, Rueda de Casino, in care 10 dansatori extrem de talentati vor incanta publicul pentru un scop nobil.

Gala caritabila Loga Dance Schoolย din acest an este dedicata lui Marian Demeter, un copil nevazator in varsta de 5 ani, din Odoreu.

Familia baietelului a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-i reda speranta copilasului lor ca intr-o zi ar putea sa vada. Parintii lui Marian au vandut terenul de langa casa de locuit pentru a putea plati operatia copilului in Franta.

Copilului i-a fost extras cristalul din ochi si i-au fost implantate vene artificiale. Insa, cu tot efortul medicilor, retina fiindu-i distrusa complet, Marian nu poate vedea deloc. De la operatie, visul lui Marian este sa aiba in casa o baie, ca si in hotelul din Franta, unde au fost cazati.

Insa visul lui Marian poate sa devina realitate cu sprijinul Loga Dance School si al fiecaruia dintre noi toti. Pentru a-i fi implinita dorinta se are in vedere o lucrare mai ampla: introducerea apei in casa, fosa septica si amenajarea baii, costul total fiind de 16000 de lei.

 

Sustine si TU aceasta campanie in calitate de spectator!

 

Cei care doresc sa se alature campaniei de caritate si sa il ajute pe Marian sa-si implineasca visul, o pot face cumparand un bilet de 20 de lei pentru Gala Caritabila Loga Dance School.

Biletele de pot achizitiona zilnic intre orele 16.00-21.00, de la sala de dans Loga Dance School, situata pe str.Martirilor Deportati nr.30. Toate sumele colectate vor fi donate lui Marian, iar primii 100 de donatori vor avea asigurate locurile in sala de dans.

De asemenea, Loga Dance Schoolย s-a gandit sa rasplateasca gestul donatorilor oferind cateva premii de recunostinta. La finalul maratonului, 10 donatori vor castiga prin extragere la sorti, cate un bon valoric de 100 de lei pentru cursurile de dans!

 

Dansatori:

Bran Tekla โ€“ 24 de ani โ€“ asistent comercial

Felegyhazi Reka โ€“ 24 de ani โ€“ secretara

Illyes Dalma โ€“ 42 de ani โ€“ manager

Kala Evelin โ€“ 17 ani โ€“ eleva

Loga Hajnalka โ€“ 19 ani โ€“ studenta

Csaki Robert โ€“ 18 ani โ€“ elev

Illyes Benjamin โ€“ 17 ani โ€“ elev

Kardos Karoly โ€“ 26 de ani โ€“ mecanic auto

Kiss Bertalan Cristian โ€“ 36 de ani โ€“ functionar public

Loga Lorant โ€“ 29 de ani โ€“ manager

 

Multumiri colaboratorilor

Firma Szalka Tuzep a oferit o reducere de 1500 de lei din totalul materialelor cumparate.

Firma Poszet a oferit o reducere de 1500 de lei din materialele cumparate si manopera lucrarilor de instalatii sanitare.

Firma Panatek a facut o reducere de 1500 de lei din manopera lucrarilor de renovare.

Pozele au fost asigurate de Mihalca Radu.


Campanie caritativa Loga Dance School pentru Marian (portalsm.ro)

X