26 Noiembrie 2010 (portalsm.ro)


Campania Traieste Zambeste, iubeste copii, continua pana in 20 decembrie


Music Transilvania, PR Team Company si PortalSm.ro au demarat campania “Traieste, zambeste, iubeste copii”, pentru minorii din centrele de plasament.

La spectacolul de caritate organizat vineri seara la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”, s-au adunat peste 100 de persoane.

Spectacolul a fost prezentat de catre actorul Radu Botar, iar printre participanti s-au numarata Adrian Marc, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Satu Mare, Marcel Sabo, directorul Liceului de Arte, directorul adjunct al Casei de Pensii – Radu Cosa, consilierul local Sorin Ghilea – administrator al firmei Gerodar, proprietarul restaurantului Paloma – Vasile Lup, Cristian Budau – actionar la Davilas si altii.

Pe parcursul spectacolului de vineri seara au evoluat:

Loga Dance School

Isabela Voropciuc – eleva in cls. a II-a a Liceului de Arta “Aurel Popp” (clasa de pian a profesoarei Anamaria Manfredi).

A interpretat la pian piese de Kabalevski.

Cserey Casba – este unul din cei mai inventivi percutionisti romani de jazz. Autodidact, a inceput sa cante rock progresiv in anii ’70.

Creator al unui spectacol unic de percutie solo intitulat “Marsul tobelor”, fondator al formatiilor Mistic si Trio, si initiator al unei scoli de percutie la Satu Mare.

Pentru “Csabcsy”, tobele inseamna totul: “toba este cel mai vechi instrument, e o parte din istoria lumii; intai a fost folosita ca mod de comunicare si de-abia apoi ca un instrument muzical.

Viata e de neimaginat fara ritm, de la bataile inimii pana la ritmul vietii de fiecare zi”. Maestrul a fost acompaniat de eleva lui, Patricia.

 


Campania Traieste Zambeste, iubeste copii, continua pana in 20 decembrie (portalsm.ro)

X