4 Februarie 2015 (Informatia Zilei)


Campania caritabila Loga Dance School editia a 8-a si-a atins scopul


In acest an s-a realizat un nou record in vanzarea de bilete, 779 la numar

In decembrie si ianuarie, de mai multe ori am prezentat in paginile cotidianului nostrum modul de desfasurare si scopul Campaniei Caritabile Loga Dance School editia a 8-a, iar acum, la final, cu satisfactie va putem relata ca actiunea si-a atins scopul.

La derularea campaniei, Informatia Zilei si ITV si-au adus contributia in calitate de parteneri media.

Vineri, 30 ianuarie, in cadrul unui Bal Caritabil, unde sportivii si profesorii de dans de la Loga Dance School au prezentat dansuri latino-americane si standard. La finalul Galei, organizatorii au prezentat beneficiarilor, rezultatele actiunii, iar familia Mezei a multumit tuturor celor care au sustinut aceasta campanie.

Pana in prezent, cele mai frumoase rezultate s-au obtin ut la Gala Caritabila din 2010, cand s-au vandut 651 de bilete, cele mai muulte din primele 7 editii. In acest an, recordul a fost depasit, fiind vandute 779 de bilete, a cate 20 de lei, adunandu-se astfel in total 15.580 lei.

Ziua urmatoare, in 31 ianuarie s-a inchiriat o locuinta in asociatie, cu 3 camere, doua balcoane, microcentrala, spalatorie, beci, garaj, curte interioara inchisa, in centrul orasului, pe Calea Traian. Chiria acesteia este de 110 euro/luna. Din suma de 15.542 lei s-au cumparat 3.500  de euro, la cursul zilei la casa de schimb valutar, din care s-a achitat chiria pentru 2 ani si 8 luni, iar familia a primit din partea proprietarilor o luna de chirie gratis.

Din suma ramasa, de 38 de lei, impreuna cu familia Mezei s-au cumparat alimente. Lista tuturor celor care, prin donatiile lor, au sustinut campania va putea fi vazuta pe site-ul Loga Dance School, timp de o saptamana, pana duminica, 8 februarie.

Daca exista satmareni care doresc sa doneze mobilier, electrocasnice in stare buna de functionare pentru ocuparea locuintei, sunt rugati sa sune la numarul de telefon 0722 538-317 pentru a putea fi pusi in legatura cu familia Mezei.

Organizatorii – reprezentantii Loga Dance School doresc sa multumeasca si pe aceasta cale tuturor celor care au intins o mana de ajutor pentru familia Mezei, respective pentru Atilla Mezei, in varsta de 17 ani, pentru a putea termina liceul.


Campania caritabila Loga Dance School editia a 8-a si-a atins scopul (Informatia Zilei)

X