7 Septembrie 2010 (szatmar.ro)


Bikinis szepseg


Ujabb bikinis szepseg jelentkezett Miss Bikini 2010 versenyunkre.

Amalia Hajdu 16 eves, 172 centimeter magas, szabadidejeben ha teheti, setal, tancol, gorkorizik. Celja az eletben, hogy hires es elismert modell legyen belole.

A Miss Bikini 2010 versenyunkre jelentkezo lanyok kozul, a Szatmar.ro olvasoi valasztjak ki a legszebbet. A lanyok, amellett hogy ismertsegre tesznek szert, ertekes nyeremenyekhez juthatnak.

Elso dij – a cegledi Best Western Hotel Aquarell, haromnapos wellness utalvanya, felpanzios ellatassal, egy Trust Models Portfolio-fotozas, a Salon Expressive 100 lej erteku utalvanya, a PrimaGym 160 lej erteku korlatlan belepesre jogosito kombinalt berlete

Masodik dij – A Loga Dance School tanciskola felajanlasaval, egy 300 lej erteku harom honapos modul, a Salon Expressive 100 lej erteku utalvanya, PrimaGym aerobic and cycling center felajanlasaval 100 RON erteku 10 oras kombinalt berlet

Harmadik dij – a Salon Expressive 100 lej erteku utalvanya, a Chilly Csarda 100 lej erteku vacsora-utalvanya, valamint a PrimaGym 60 lej erteku 6 oras kombinalt berlete.


Bikinis szepseg (szatmar.ro)

X