16 Aprilie 2018 (informatia-zilei.ro)


Balul Marii Uniri organizat de Lions Club Somes Satu Mare


Balul Marii Uniri organizat de LIONS CLUB SOMES SATU MARE, care s-a desfasurat in data de 13 aprilie anul curent, in sala Monte Carlo a Restaurantului Esedra din Satu Mare, s-a bucurat de un mare succes.

In comparatie cu ultimele trei actiuni similare ale clubului, la acest bal, prin generozitatea sponsorilor s-au acumulat cele mai mari fonduri, astfel incat, achizitionarea ecografului Doppler portabil Logiq V2 pe care urmeaza sa il donam Spitalului Judetean Satu Mare, se apropie de realizarea efectiva.

Sta in puterea membrilor clubului sa faca demersurile cuvenite pentru ca Clubul Lions din Oak Brook, Ilinois (SUA) sa contribuie cu diferenta pana la acoperirea integrala a pretului aparatului, care este de peste 11.500 euro.

Rezultatele se datoreaza unei organizari exceptionale a unor actiuni de colectare de fonduri bine gandite, a punerii in vanzare la licitatie a unor opere de arta autentice, ba chiar si semnificatia Unirii prin vanzarea la licitatie a unor medalii comemorative care contin incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria in Alba Iulia in anul 1922, precum si un set de 6 medalii comemorative cu regii si reginele Romaniei, nu mai putin donatia facuta de asociatia Artistilor Plastici Satu Mare, ale caror opere au fost vandute la licitatie tocmai de catre presedintele acesteia, domnul Gergely Csaba, dupa cum si nenumaratele obiecte de valoare puse la tombola, au adus clubului succesul de care vorbim mai sus.

De mentionat faptul ca obiectele sportive scoase la licitatie au fost prezentate cu mult profesionalism de catre domnul Muresan Florin.

Au contribuit la buna dispozitie a oaspetilor: Corul Liceului German Johann Ettinger Canticum condus de domnul profesor Kuki Zsolt; Ansamblul Doruri Somesene, subordonat Consiliului Judetean Satu Mare, care functioneaza in cadrul Centrului de Creatie si Conservare a Culturii Traditionale; Corul Solemnis dirijat de catre doamna profesoara Maria Chis; cele trei perechi de dansatori de la Loga Dance School Satu Mare; Elvis Band Satu Mare; formatia No Comment; dovedind la unison un profesionalism artistic de apreciat.

Demn de remarcat ca aproape toate locurile la mesele deosebit de frumos ornate au fost ocupate, demonstrand faptul ca membrii clubului au fost niste buni tintasi; bucataria deosebita si barul bine asortat au facut, ca inclusiv oaspetii din strainatate (Solaire Rodica – reprezentanta Clubului Lions din Paris), precum si oaspetii din tara (dl. Radu Cristea – Viceguvernatorul Districtului Lions 124 Romania; Dr. Dan Constantinescu – Presedintele Clubului Oradea), au apreciat eleganta si buna organizare a balului.

Totul ne determina sa aducem multumirile noastre partenerilor: Consiliul Judetean Satu Mare, Spitalul Judetean Satu Mare, Directia Sanitara a Judetului Satu Mare, Asociatiei Artistilor Plastici Satu Mare si tuturor membrilor pictori care au donat tablouri, si nu in ultimul rand membrilor clubului si generosilor nostri sponsori, care la unison au adus orasului un moment de buna simtire, cu rezultate deosebite in plan economic si financiar, dedicate scopului mai sus aratat.


Balul Marii Uniri organizat de Lions Club Somes Satu Mare (informatia-zilei.ro)

X