11 Iulie 2011 (Informatia Zilei)


Bachata weekend cu Tanja Kensinger si Luis Burgos din Florida


Sambata si duminica, cel mai renumit cuplu de dans de Bachata din lume a incantat privirile celor prezenti la Loga Dance School – Bachata Weekend.

Cuplul Tanja Kensinger si Jorge Luis Burgos, din Florida, au dansat si le-au prezentat celor prezenti miscari noi in ceea ce priveste stilul de dans bachata. “Suntem pentru prima data in Romania, sincer nu stiam cum va fi, dar am ramas placut impresionati. Evenimentul este foarte bine organizat”, a declarat Jorge.

Inainte ca cei doi sa ajunga dansatori de bachata, au fost simpli dansatori de salsa, urmand ca pe urma se se intalneasca pentru prima data in 2006 la o scoala de dans, iar in 2007, la interventia unei prietene comune, cei doi au participat impreuna la un concurs de dans. De atunci, Jorge si Tanja si-au implinit visul, ajungand printre cei mai cunoscuti din lume care danseaza acest stil.

Pe parcursul conferintei de presa sustinute sambata, cuplul a fost relaxat, raspunzand la toate intrebarile. Intrebati de ce au ales acest stil de dans si care este cheia succesului, acestia au raspuns: “Prin dans am vrut sa ne facem cunoscuti in intreaga lume. Am ales bachata deoarece acest dans este unul frumos, senzual, care ne-a apropiat atat pe ring, cat si in viata personala. Cheia succesului o reprezinta repetitiile zilnice si evenimentele la care suntem invitati. Uneori poate fi extenuant, dar iubim ce facem si asta este cel mai important.”

La evenimentul de la Satu Mare au participat importante scoli de dans din Romania, precum Feeling Dance – Oradea, Salsa Brillante – Cluj Napoca, Bailarte Dance – Cluj Napoca, Step in2Salsa – Brasov, Salsa4Fun – Targu Mures, Salsa Passion – Ploiesti, Mania Latina – Bucuresti, Salsa Galaxy – Bucuresti, Wilmark Dance Academy – Bucuresti, si Salsa Addicted – Timisoara, respectiv din Ungaria – Salsa Ritmo, Dirty Dancing Salsa, Dolce Dance, SSP si Turmix Dance Club.


Bachata weekend cu Tanja Kensinger si Luis Burgos din Florida (Informatia Zilei)

X