1 Februarie 2012 (satumareonline.ro)


Au dansat si au schimbat in bine viata unei familii nevoiase


Cu balul ce a avut loc luni seara la Restaurantul Select a luat sfarsit campania de caritate initiate de Loga Dance School pentru ajutorarea familiei Spivac, compusa din parinti si trei copii mici care au trait pana acum intr-o coliba incropita pe malul Somesului. Ei se vor muta intr-o garsoniera inchiriata din banii adunati din vanzarea biletelor, apoi intr-o locuinta sociala asigurata de Primaria Satu Mare

In cadrul balului, la care au cumparat bilete nu mai putin de 160 de satmareni, membrii Loga Dance School au prezentat un program artistic cu dansuri Latino & Standard, dupa care a urmat decernarea premiilor oferite personal de organizatori.

Potrivit bilantului prezentat de conducerea Loga Dance School, din vanzarea biletelor s-au incasat 6700 lei, in timp ce valoarea totala a premiilor oferite de sponsori sub forma de produse si servicii se ridica la suma de 74.540 lei.

Dupa bal, familia Spivac a fost cazata la hotelul ALMA Spa Center, de unde au plecat marti dimineata intr-un sejur de o saptamana oferita de Agentia de Turism Simbiotur la Complexul Pintea de la Valea Mariei.

La intoarcere se vor putea muta intr-o garsoniera de lux inchiriata pe 6 luni, dupa care isi vor petrece urmatorii trei ani intr-o locuinta sociala asigurata de Primaria Satu Mare, in timp ce parintii isi vor ocupa locurile de munca puse la dispozitia lor de societatea Draxlmaier.

De asemenea, timp de un an, toti membrii familiei vor beneficia de cate o masa calda pe zi la doua restaurant din oras, de vouchere pentru cumparaturi la diferite magazine si servicii medicale gratuite asigurate de SCM dr. Coica


Au dansat si au schimbat in bine viata unei familii nevoiase (satumareonline.ro)

X