31 August 2010 (Friss Ujsag)


A kozonseggel unnepeltek


A kozonseggel unnepeltek

A Szatmari Eszaki Szinhazban vasarnap este telt haz elott unnepelte harmadik szuletesnapjat a szatmarnemeti Loga Dance School.

A tancgalan a magyarorszagi Bandi Ferenc si Ferko Noemi paros kapraztatta el a kozknseget, akik a szorgalmas es tehetseges szatmari csapat tancosain kivul N Bogdan es Carolina C kolozsvari paros fellepeseben is gyonyorkodhetett.

Az iskola alapitoja, Loga Lorant udvozlo szavai utan kozonsegenek diohejban elmeselteazt, hogy az alapitas (2007) ota eltelt idoben hogyan alakultak mindennapjaik, a szatmari csapat tagjai mikent dolgoznak, edzenek a sikerek elerese erdekeben.

Onbizalom

A Loga Dance School tanuloinak rendszeres oktatoja tobbek kozott a magyarorszagi Vekony Sandor tancmester is, aki tizenhat eves szakmai tapasztalatot mondhat magaenak.

A hivatatas tekintve katonatiszt, aki mint tancos, szinpadra lepve annak a tapasztalatanak es felismeresenek adott hangot, hogy a tanc ugy kulso, mint belso tartast ad annak, aki ezt a muveszetet, vagy masok szerint sportot uzi.

Majd azt is fontosnaktartotta megjegyezni, hogy a probakon kifejtett munka, a szorgalom es a kitartas egy ido elteltevel megtermi a maga gyumolcset.

Elsosorban abban, hogy magabiztossagot ad a tanulonak, a tanc pedig nincs korhatarhoz.

Mint Vekony peldakent elmondta, palyafutasa alatt az is elfordult, hogy 74 eves tanulot is oktatott


A kozonseggel unnepeltek (Friss Ujsag)

X