8 Martie 2013 (szatmar.ro)


A holgyeket unnepelte a Caritas


A marciusi szuletesnaposokat is koszontottek

A szatmarnemeti Remenyseg Kozpont ferfitagjai a holgyeket koszontottek a nemzetkozi nonap alkalmabol, az alsohomorodi Gyongy Haz Foglalkozas Terapias Kozpontba jaro fiatal lanyoknak pedig egy sor meglepetesben volt reszuk.

Marcius 8-an a Szatmari Egyhazmegyei Caritas Szervezet egisze alatt mukodo Remenyseg Kozpont ferfitagjai verses-zenes musorral koszontottek a kozpontot latogato mintegy 80 holgyet, valamint a szuletesnapjukat unneploknek is atadtak jokivansagaikat.
A musor vegen jo egeszseget es sok oromet kivantak notarsaiknak a kozpont ferfitagjai, vegul pedig minden holgynek egy udvozlolapot adtak nyujtottak at, amelyen a kovetkezo idezet allt:

„Nonap alkalmabol szeretettel koszontunk titeket,
Kik az elet viharaban is velunk vagytok szuntelen.
Talan nem is tudjuk mindezt megkoszonni,
De szivbol tudunk mindezert szeretni
Koszonet es hala nektek mindenert,
A jo Isten aldasa szalljon ratok mindezert.”

A holgyek szivesen vettek ezeket a figyelmessegeket, a kozos unneples minden pillanata kivalo hangulatban telt.
Nok napja alkalmabol az alsohomorodi Gyongy Haz Foglalkozas Terapias Kozpontba jaro fiatal holgyeknek is egy sor meglepetesben volt reszuk. A Szent Pal Kozpontban egesz pentek delelott kenyeztettek oket az Elisa Zamfirescu Liceum onkentes diakjai Achim Monica vezetesevel.Smink, manikur es frizura keszites volt napirenden, ezt kovetoen pedig a Loga Dance School tancosai rovid musorral ajandekoztak meg a lanyokat, tarsaik pedig versekkel es viraggal koszontottek oket.


A holgyeket unnepelte a Caritas (szatmar.ro)

X