27 August 2010 (adevarul.ro)


Gala de dans la Teatrul de Nord


Loga Dance School Satu Mare organizeaza duminica, de la ora 19.00, la Teatrul de Nord, o noua editie a galei dansatorilor. La gala aflata la a patra editie, vor participa toti cei care au evoluat la clubul de dans pe parcursul anilor.

Prima gala a fost organizata in 2007, cand au evoluat dansatori profesionisti din Ungaria. Urmatoarele spectacole, din 2008 si 2009, au fost sustinute de satmareni, care au demonstrat ca si in zona sunt dansatori talentati.

Istoria stilurilor de dans

Bachata, tango, vals vienez, mambo, salsa, si multe alte stiluri standard si latino, intra in repertoriul care va fi prezentat duminica pe scena Teatrului de Nord.

Gala din acest an va dura aproape doua ore, iar participantii au pregatit un spectacol in care va fi prezentata istoria fiecarui stil de dans.

“Anul acesta, dansatorii nostri vor prezenta majoritatea stilurilor invatate la scoala, printre care vals vienez, vals lent, tango, cha cha, bachata si dansuri special concepute prin combinatia mai multor stiluri.

Pe de alta parte, le pregatim o surpriza spectatorilor, cu profesionisti care si-au prezentat dansurile la marile concursuri din lume”, spune Loga Lorant, administratorul scolii satmarene.


Gala de dans la Teatrul de Nord (adevarul.ro)

X