22 Decembrie 2016 (Informatia Zilei)


19 copii bolnavi vor putea pleca la Disneyland cu ajutorul campaniei caritabile Loga Dance School


Mare a fost bucuria marti, 20 decembrie, cand la sfarsitul celei de-a 10-a editii a Campaniei Caritabile Loga Dance School s-a anuntat ca suma adunata este suficienta pentru undeplinirea visului a 19 copii care sufera de leucemie.

Banii oferiti de specatorii Galei Caritabile din acest an (si nu numai) vor fi utilizati integral pentru acoperirea tuturor cheltuielilor necesare pentru organizarea unei excursii de 3 zile la Disneyland pentru copilasii suferinzi de boli maligne (canceroase), in special cei cu leucemie.

La eveniment au participat aproximativ 300 de spectatori, gala incheindu-se cu un succes neasteptat.

La ultima campanie, la editia a 9-a, cand gala s-a organizat pentru copiii autisti s-au vandut cele mai multe bilete in ultimii 8 ani, un record de 1381 de bilete, adunandu-se suna de 27.620 lei, pretul unui bilet fiind de 20 de lei (pana atunci maximul a fost de 779 de bilete in 2014).

La editia a 10-a organizatorii nu si-au propus sa stabileasca un nou record, doar sa se apropie de numarul de bilete vandute la editia trecuta. Totusi, noul record s-a stabilit, cu 1439 de bilete vandute (20 de lei un bilet), colectandu-se suma de 28.780 de lei.

Firma de transport Autoreflex va pune la dispopzitia beneficiarilor campaniei, in mod gratuit, un autocar de 30 de persoane, nou, astfel in loc de 3.000 de Euro, transportul costa doar 1660  de Euro (4000 km), aceasta suma reprezentand combustibilul, taxele de autostrada si cheltuielile cu cei doi soferi.

O agentie de turism a oferit toate biletele de intrare in Disneyland, pentru 3 zile, cazarea cu demipensiune pentru 2 nopti, oprire intermediara pe drum la un hotel in Franta, la cel mai mic pret de piata, fara niciun adaos.

Excursia dureaza in total 7 zile, 4 zile drumul si 3 zile in Disneyland.

La cererea parintilor si a Fundatiei Hans Lindner, aceasta excursie va avea loc intr-o perioada mai calda a anului, respective in perioada 29-31 mai 2017. Pretul intregii excursii pentru un singur copil este de 340 de Euro, astfel ca din banii colectati 19 copii vor putea pleca la Disneyland. Cei 10 insotitori in autocar, parinti si cadru medical din partea fundatiei vor plati individual suma de 340 Euro pe persoana, cheltuieli aferente excursiei.

Numele tuturor celor care, prin cumpararea biletelor, sau prin alte donatii au contribuit la reusita acestei campanii, vor fi publice pe site-ul www.logadance.ro timp de o saptamana, pana in 28 decembrie.

Pana vinery 23 decembrie, pe pagina de facebook vor fi scanate si ordinele de plata cu intreaga valoare incasata, de 28780 lei, catre agentia de turism si firma de transport.

Organizatorii, precum si beneficiarii doresc sa multumeasca sip e aceasta cale tuturor celor care au cumparat bilete si celor care au sustinut ethnic evenimentul: prezentatorii galei, echipa de sonorizare, foto, video, salii de evenimente.

Intreaga echipa Loga Dance School ureaza tuturor satmarenilor, sarbatori frumoase si un an nou fericit!


19 copii bolnavi vor putea pleca la Disneyland cu ajutorul campaniei caritabile Loga Dance School (Informatia Zilei)

X