15 Martie 2019 (Informatia Zilei)


Un nou cantonament cu sntrenori de top la Loga Dance School


Un nou cantonment cu antrenori de top la Loga Dance School
Acestia au venit din Targu Mures, Oradea si Slovacia

In week end-ul trecut, in perioada 9-10 martie, Loga Dance School a organizat un nou cantonament intens de 2 zile, cu antrenori de top.

Sotii Marton si Katalin Somodi, din Targu Mures, au o experienta de peste 20 de ani in lumea dansului, au crescut prima pereche de campioni mondiali ai Romaniei la sectiunea Latino in categoria de varsta de tineret.

Fodor-Kiss Csanad si Reka, de asemenea sportivii sotiilor Somodi al doilea an consecutiv au fost campioni nationali la categoria Standard, reprezentand Ungaria.

Perechea Eliska Lencesova si Radovan Kurinec din Slovacia a obtinut titlul de vicecampioni la dansurile Latino, reprezentand Slovacia, in luna februarie.

In weekend-ul trecut, 25 de sportivi de la Loga Dance School au dobandit cunostinte noi la 10 dansuri (5 Standard si 5 Latino).

Evenimentul a avut loc la Satu Mare in sala Loga Dance School.

Programul zilnic a durat 10 ore de dans intens, dimineata a avut loc cate un antrenament de o ora si jumatate, dupa care, 6 antrenori au predat simultan timp de 7 ore in sala, iar ziua s-a incheiat cu al doilea antrenamet de grup de 90 de minute.

Cei 6 antrenori care in aceste doua zile au lucrat cu sportivii satmareni au fost:
Somodi Katalin (Targu Mures)
Vaszi Réka (Targu Mures),
Fodor-Kiss Csanad (Targu Mures),
Florin Culda (Oradea),
Eliska Lencesova (Slovacia) si Radovan Kurinec (Slovacia).

Din 2019 Loga Dance School pregateste o serie de cantonamente cu antrenori invitati din tara si strainatate.

Pentru un progres exponential a sportivilor in dans este important sa primeasca cele mai noi informatii din lumea acestui sport al elegantei.

Din acest motiv, la fiecare 3 luni se vor organiza, aici, la Satu Mare cate un cantonament cu antrenori de top pentru perfectionarea sportivilor Loga Dance School.

In perioada 6-7 aprilie va avea loc un nou cantonament de dansuri Standard si Latino, cand sportivii satmareni vor avea posibilitatea de a invata si de la alti antrenori de top la Satu Mare.

Din Iasi vor veni sportivii si antrenorii Irimescu Andreea cu partenerul ei de dans Emilian Cujba si din Oradea, antrenorul si arbitrul Florin Culda cu antrenoarea Oana Florut.

In perioada 7-9 iunie, din Germania va veni Cseke Zsolt care va tine un cantonament de dansuri Latino.

Din 2019, Loga Dance School pregateste o serie de cantonamente cu antrenori invitati din tara si strainatate.


Un nou cantonament cu sntrenori de top la Loga Dance School (Informatia Zilei)

X